Un nou assassinat pel capitalisme

image_pdfimage_print

El passat dijous 14 de juny un home es va veure forçat al suïcidi quan estava apunt de ser desnonat a Cornellà.

Per desgràcia, situacions així seguiran succeint mentre els drets bàsics no estiguin realment assegurats per a tota la població i mentre l’especulació passi per sobre del dret a un habitatge digne.

L’ajuntament no ha pogut intervenir degut els desbordaments de casos que té, i els únics desnonaments aturats avui han estat gracies a la PAH, mostrant-nos com només la classe obrera pot salvar-se a si mateixa si s’organitza. Perquè per més que ens enganyin, ni és culpa de la crisi, ni del govern, sigui quin sigui el seu color. La culpa és del capitalisme que oprimeix i oprimirà a la classe obrera fins que aquesta s’emancipi i s’alliberi.

La cèl·lula de Cornellà i el PCOC volem mostrar la nostre màxima solidaritat amb la víctima i el seu cercle davant aquest nou assassinat perpetuat pel sistema capitalista.

No són suïcidis, són assassinats!

Cèl·lula de Cornellà del Partit Comunista Obrer de Catalunya i Comitè Nacional del Partit Comunista Obrer de Catalunya

 

Un nuevo asesinado por el Capitalismo

El pasado jueves 14 de junio un hombre se vio forzado al suicidio cuando estaba a punto de ser desahuciado en Cornellà.

Por desgracia, situaciones así seguirán sucediendo mientras los derechos básicos no estén realmente garantizados para toda la población y mientras la especulación pase por encima del derecho a una vivienda digna.

El ayuntamiento no ha podido intervenir debido a los desbordamientos de casos que tiene, y los únicos desahucios parados hoy han sido gracias a la PAH, mostrando así como sólo la clase obrera puede salvarse a si misma si se organiza. Porque por más que nos engañen, ni es culpa de la crisis, ni del gobierno, sea cual sea su color. La culpa es del capitalismo que oprime y oprimirá a la clase obrera hasta que ésta se emancipe y se libere.

La celula de Cornellà y el PCOC queremos mostrar nuestra máxima solidaridad con la víctima y su círculo ante este nuevo asesinato perpetuado por el sistema capitalista.

¡No son suicidios, son asesinatos!

Célula de Cornellà del Partido Comunista Obrero de Cataluña y Comité Nacional del Partido Comunista Obrero de Cataluña

Deja una respuesta

Your email address will not be published. Required fields are marked *