L’Estat espanyol mostra una vegada més la seva aliança amb el feixisme a Barcelona

image_pdfimage_print

VOX

 

El passat 30 de març part del poble català va sortir als carrers de Barcelona a manifestar-se en resposta a l’existència del partit feixista VOX campant al seu aire, com no pot ser d’una altra manera al també feixista Estat capitalista espanyol.

L’aparell repressiu de l’Estat va actuar de forma contundent, no contra aquest partit de la burgesia, sinó contra aquells que s’oposaren, recondant-nos que el feixisme i el capitalisme van intrínsecament de la mà. L’esmentada repressió es portà per davant cinc presos, dos d’ells menors, dels quals quatre han sigut posats en llibertat provisional i una noia romàn detinguda.

Aquests esdeveniments no fan més que posar sobre la taula una evidència més que comentada: l’Estat espanyol està installat en la reacció i no dubta en posicionar-se obertament juntament amb aquells que estàn alineats amb aquesta i, simultàniament, contra la classe treballadora i els seus interessos.

Des del Partit Comunista Obrer de Catalunya condemnem la repressió patida pel poble català en aquests i en d’altres esdeveniments derivats de la qüestió de l’autodeterminació catalana, així com les agressions sistemàtiques del sistema capitalista contra la classe treballadora catalana i espanyola, i instem a aquesta a unirse en el Front Únic del Poble, òrgan de poder obrer que deu fer front a la tirania imposada per la burgesia.

 

Contra el feixisme criminal!

Pel Front Únic del Poble!

Socialisme o barbàrie!

 

Comitè Nacional del Partit Comunista Obrer de Catalunya (P.C.O.C.)

 

El Estado español muestra una vez más su alineación con el fascismo en Barcelona

 

El pasado 30 de marzo parte del pueblo catalán salió a las calles de Barcelona a manifestarse en respuesta a la existencia del partido fascista VOX campando a sus anchas, como no puede ser de otra manera en el también fascista régimen capitalista español.

El aparato represor del Estado actuó de forma contundente, no contra este partido de la burguesía, sino contra aquellos que se opusieron a él, recordándonos que el fascismo y el capitalismo van intrínsecamente de la mano. Dicha represión se llevó por delante 5 presos, 2 de ellos menores, de los cuales 4 han sido puestos en libertad provisional y una chica permanece detenida.

Estos sucesos no hacen más que poner sobre la mesa una evidencia ya más que comentada: el Estado español está instalado en la reacción y no duda en posicionarse abiertamente junto a aquellos que están alineados con esta, y, simultáneamente, contra la clase trabajadora y sus intereses.

Desde el Partit Comunista Obrer de Catalunya condenamos la represión sufrida por el pueblo catalán en este y otros eventos derivados de la cuestión de la autodeterminación catalana, así como las agresiones sistemáticas del sistema capitalista contra la clase obrera catalana y española, e instamos a esta a unirse en el Frente Único del Pueblo, órgano de poder obrero que debe hacer frente a la tiranía impuesta por la burguesía.

 

¡Contra el fascismo criminal!

¡Por el Frente Único del Pueblo!

¡Socialismo o barbarie!

 

Comité Nacional del Partit Comunista Obrer de Catalunya (P.C.O.C.)

Deja una respuesta

Your email address will not be published. Required fields are marked *